AllCall Pucksystem

Det smarta kommunikations­systemet som sparar dig tid

AllCall Pucksystem® Original

Allcalls pucksystem original på hög Allcalls pucksystem original som ensam puck
 

Premium Pucksystem

AllCall Pucksystem® med Premium puckar är för er som söker något mer exklusivt.

Installation: Plug & Play

Antal puckar: Max 40 st

Material att ladda ner

  Pucksystem - Kalla på gäst

Intresseanmälan

AllCalls Original Pucksystem® säljs med stor framgång i hela USA och har en specialtillverkad sändare StarCall. Vi har fokuserat på att leverera det bästa systemet för våra kunder som både är smidigt och flexibelt i kombination med högsta tänkbara driftsäkerheten och kvalitén.

Pucksystemet har blivit en succé tack vare att vi lyssnat på våra hundratals kunders behov och även testat och utvärderat andra världsledande system under flera år. Det håller en hög kvalité, har en stor räckvidd och snygg design.

StarCall är enkel att använda och görs enkelt ren då hela panelen är slät i ett stycke. Med detta pucksystem kan ni dessutom kalla på flera puckar samtidigt vilket skapar effektivitet och arbetsglädje vid kassan, matutlämningen och i köket.

Hur fungerar pucksystemet för gästen?

Systemet sköts lika enkelt som att åka hiss. När gästerna gjort sin besätllning får varje gäst en personsökare. På så sätt kan gästerna i lugn och ro sätta sig vid ett bord och vänta på att maten blir klar och slippa köer och trängsel vid matutlämningen. När maten är klar aktiveras beställningspucken med tydliga ljudsignaler, LED-ljus och vibrationer. Maten serveras varm och fräsch så att gästerna får en bra upplevelse.

Ni kan alltid lita på att signalen når fram till beställningspucken varje gång ni kallar på en gäst.

Testa AllCalls Pucksystem gratis

Bygg upp försäljningen och öka kundlojaliteten - på ett enkelt sätt! Testa pucksystemet i en vecka utan kostnad och få reda på alla fördelar. För mer information vänligen kontakta oss.